Missie – visie – waarden

Onze missie, visie & waarden

TroubleshootingOplossingen op maatProductontwikkeling

Missie

Voor het leveren van haar producten & diensten zet Dynatech de best mogelijke expertise in om zo complexe vraagstukken op te lossen en een betrokken en ontzorgende partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Wij zijn zeer gehecht aan onze onafhankelijkheid en koesteren de bedrijfscultuur waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt, de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt.

Visie

De lange termijn visie van Dynatech luidt als volgt:

Wij zijn als advies- en ingenieursbureau strategisch partner van veel bedrijven in de aannemerij, advies- en ingenieursbranche, installatietechniek en industrie. We ondersteunen onze relaties vanaf de eerste ideeën tot en met de inbedrijf name. Daarbij vertalen we innovatieve technologieën naar praktische oplossingen en dragen we zorg voor de implementatie. In onze specialismen zijn wij kennisleider. Vanuit het brede scala aan oplossingen werken we met een netwerk van betrouwbare partners.

Onze medewerkers zijn niet alleen onze assets maar ook de trots van ons bedrijf. Ze werken aan uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven. Ze zijn stuk voor stuk competent, begrijpen wat onze relaties drijft en weten dit om te zetten naar de beste resultaten. Er heerst een cultuur van commitment, leiderschap en vertrouwen.
Wij hebben een sterke focus op een gecontroleerde omzetgroei en een optimale winstmarge. Ons prijsmodel is transparant en staat in verhouding tot de kwaliteit, kennis en ervaring die wij leveren.

Waarden

Dynatech wil een partner zijn die waarde creëert voor zijn opdrachtgevers. Daarbij streven wij naar een bestendige relatie met onze opdrachtgevers welke te allen tijde centraal staan. Met de inzet van onze kennis, inspiratie, ervaring, innovatiekracht en creativiteit bieden we duurzame en integrale oplossingen op de meest uiteenlopende vraagstukken. We staan open voor ideeën die leiden tot de beste oplossing voor onze klanten.
Terwijl de kosten voor engineering maar een fractie bedragen van de totale projectbegroting, is de impact van ons werk groot. Bovendien houden wij in onze ontwerpen altijd rekening met de toekomst. Een onderhoudsvriendelijk ontwerp zorgt voor minder toekomstige (onderhouds)kosten. Daarin zit de toegevoegde waarde van Dynatech: onze door de wol geverfde adviseurs en ingenieurs zijn gewend mee te denken én door te denken, wat de basis vormt voor een waardevol advies waarin alle mogelijke aspecten worden meegenomen. Daarop zijn wij trots. Dikke beleidsplannen hoeft u van ons niet te verwachten; een praktische aanpak des te meer!

Als MKB-bedrijf zijn we actief op zoek naar partners om op een beheerste en onderscheidende wijze invulling te geven aan de steeds groter en complexer wordende projecten.

Dromen

Blijven dromen is belangrijk. Dromen verschaffen je de moed om door te gaan wanneer het even tegenzit. Ze verschaffen je geluk als ze worden waargemaakt. Wij zijn bezig onze dromen waar te maken.

Onze kleine dromen uit het begin hebben we waargemaakt, daar zijn we trots op. Nu worden de dromen groter… die groei kunnen wij aan door ons te omringen met ervaren ingenieurs en adviseurs. Pragmatische door techniek gefascineerde mensen met een nuchtere bescheiden kijk op de maatschappij waarin we leven.

Dat we als klein ingenieursbureau van grote betekenis kunnen zijn voor onze opdrachtgevers zien wij als belangrijkste drijfveer voor de uitvoering van onze opdrachten.